browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En konferensresa till Barcelona

Att skicka iväg hela företaget, eller åtminstone delar av det, på en konferens är något som alla företagsledare bör göra. Särskilt om man presterat riktigt bra, det är viktigt att visa uppskattning. Så att skicka iväg sina anställda till exempelvis Barcelona och kombinera en härlig europeisk stad med konferens kan verkligen göra underverk för företaget och är alla gånger ett bra tips!

Att hela tiden ha möjlighet att utvecklas som anställd är en viktig del av att trivas på sin arbetsplats. Att stå still och inte ha möjlighet till att lära sig mer är aldrig motiverande, och något som alla företagsledare bör akta sig för så att deras anställda inte hamnar i. Då är det inte sällan som man kanske väljer att lämna, även om man trivs hur bra som helst med kollegor och kontor. Särskilt lätt att det händer är det om man ändå presterar riktigt bra på jobbet, men inte direkt får något för det. Att skicka iväg sina anställda till förslagsvis Barcelona på en resa med konferens är därför en riktigt bra idé. Det är nämligen uppskattning som är det allra viktigaste på ett jobb, och just en sådan gest visar på bra med uppskattning! Att boka en konferensresa till Barcelona med Travel2.se är med andra ord något som alla chefer borde göra, om möjligheten och pengarna finns. För tro oss, det kommer uppskattas alla gånger!

Att kombinera en resa med en konferens är väldigt smart, eftersom man inte bara bjuder på en otroligt rolig upplevelse utan också utbildar sina anställda. Det finns alltid mer att lära bara man vill lära ut, och det uppskattas alltid. Sen att man råkar vara i Barcelona gör ju det knappast sämre! Det finns massor av härliga saker att se och göra i staden, så för de timmar då man inte har en konferens att gå på så får man minnen för livet i staden. Att till exempel gå och se ”Barca” spela, nu senast med nyförvärvet Suarez, är en riktigt bra aktivitet för företaget. Kanske blir det för dyrt om man är otroligt många, men samtidigt är det en bra investering. Det är sådant man pratar om i lunchrummet i år efteråt, och det slår allt!

4332662-distance-view-of-port-in-barcelona