browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fly vädret, lämna landet!

Mörka moln breder ut sig över himlen – och tidningarna menar på att detta är någonting vi får vänja oss vid. Blir det ingen sommar i Sverige i år? Det känns inte som det.

Enligt en artikel från Svenska Dagbladet är det “ingen ljusning i sikte”. Det ska vara fortsatt ostadigt väder över hela landet. Och det är de 10 närmsta dagarna som vi med säkerhet kan “se fram emot” ett väder med under 20 plusgrader. Kanske kommer det att bli bättre efter det, men det är ingenting som meteorologerna vågar lova, de säger snarare att det är mer troligt att det kommer vara kallt och regnigt. Det är självklart inte kul, speciellt inte när man bara har de tre sommarmånaderna att se fram emot i Sverige. Sedan blir det garanterat kallt igen, och mörkare.

Boka en resa nu

Vad gör man då åt detta? Reser, så klart. Om du har möjlighet och om du vill ha en bra resa så är det dags att boka resan nu. Var flygplan över bergstoppar semester resabär det då av? Det beror ju självklart på vad du är ute efter, men det finns mer att vinna på att boka en resa som är annat än medelhavet – någonting unikt. Då får du nämligen ut mer av din semester. I en artikel från Expressen har man listat sju underverk som är värda att resa till. Vi har lyft de 3 vi anser bäst:

  • Förenade Arabemiraten.
    Från djupa skogar och stora hav till storslagna historiska monument – och självklart, ett otroligt härligt väder. Detta är ett äventyr som alla borde uppleva, dessutom kan du bada i såväl pool, hav och lyx i Dubai utan en allt för stor kostnad.
  • Kenya.
    Afrika har blivit allt mer populärt och ett av de bästa länderna att besöka är Kenya. Där hade bland annat både prinsessan Madeleine och Kronprinsessan Viktoria sina bröllopsresor – bara det säger ju en hel del. Bra resor till Afrika hittar du på Toppafrika.
  • Italien.
    Ska du till medelhavet rekommenderar vi Italien. Just nu är Milano, Neapel, Rom några av de bästa resmålen oavsett intresse. Där hittar du bra väder, god mat och en fantastiks möjlighet att bara njuta.