browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Resa bort i höstrusket

Att ge sig ut på en härlig resa i höstrusket är något som många drömmer om att göra, men inte alla som gör! För ofta blir det så att man har sin semester under sommaren, och måste därför stanna kvar i ett regnigt och mörkt Sverige under hela hösten. Men nu är det alltså dags att tänka om! Sol är något som vi behöver för att må bra, och det får vi på sommaren här hemma. Annat är det alltså under de mörkare och kallare månaderna under året, då solen kan hålla sig borta under månader i sträck. Därför är det smartare att spara sina semesterdagar, om än bara en vecka, till senare på året. Det kommer garanterat bli något som man inte ångrar! Detta är något som man skrivit om på gp.se:

Svenskarna drömmer redan om att fly vardagen. Försäljningen av höst- och vinterresor är i full gång. Och kanarieöarna är det största resmålet. Hösten har knappt gjort sitt inträde men charterbolagen har redan dragit igång sina resekampanjer. Många drömmer sig bort från vardagen genom att boka en resa. Och det syns på försäljningen av höst- och vinterresor.

Det är med andra ord glada dagar för alla dem som sparat lite semesterdagar till hösten, och nu kan boka! Kanarieöarna är som nämnt det mest populära alternativet, och det är inte så konstigt! Det är billigt och väldigt härligt klimat, och idag finns det många hotell på Gran Canaria. Man kan helt enkelt välja och vraka precis som man vill, för att få en riktigt härlig höstresa!