browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sol viktigt för välmåendet

Man måste våga för att vinna här i livet. Vill man iväg och ut och resa, som ju i princip vi alla vill, måste man våga få ihop tillräckligt med pengar för en riktig pangresa. Visst kan man spara ihop lite varje månad från lönen men för den otålige tar det lite för lång tid. Man vill ju åka nu!

Att resa är viktigt

Att få komma iväg är inte bara bra och viktigt för att man vill, utan också för hälsan. Särskilt på vinterhalvåret är det väldigt, väldigt mörk i Sverige. Sällan tittar solen fram och det är mörka, tjocka moln som gömmer en ljusblå himmel för oss. Det innebär inte allt för sällan ett sämre humör och välbefinnande, mycket på grund av att solen som på sommaren lyser på oss utsöndrar massor av d-vitamin. Något som är viktigt för att vi helt enkelt ska vara glada och känna oss tillfredställda med livet, och framför allt vara friska. Visst kan man ändå känna sig glad på vintern, men statistik och forskning säger att vi faktiskt är lyckligare på sommarhalvåret.

Vill man inte eller kan man inte flytta till ett land där det är sol året om är alltså en solresa mitt i vintern ett helt okej alternativ. Dessutom uppskattar man ett varmt klimat så mycket mer om man inte är van vid det. Det är bara att hoppas på att man har råd att åka iväg, och gärna stanna borta länge. Det kan vara svårt om man har en liten lön och inte så mycket semester, men den som spar han har. Annars finns ju alltid alternativet om snabba pengar genom att spela hem ett par tusenlappar. Svårare än så behöver det inte vara.