browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sveriges bästa sommarstad

Att resa, och kanske främst dit solen finns, är ett intresse som väldigt många svenskar har. Och det kanske kommer ur att vi har det väldigt mörkt under en stor del av året? Då är det klart att man längtar till solen oavsett om det är sommar eller vinter, och att man vill åka dit den finns. Men vem har egentligen sagt att man måste åka till andra sidan jordklotet för att få solsemester? För visst kan vi här i Sverige ha en del mörka månader under vintern, men på sommaren är det hur vackert som helst med många soldagar. Så varför inte hålla dig innanför Sveriges gränser, och besöka vår huvudstad Stockholm istället för någon nere i Europa? Du kan boka hotell i Stockholm på www.stockholmshotell.com, och sen är det bara att se fram emot avgång! Låt oss därför ta upp några punkter med vad man kan göra när man är i Stockholm!

  • Att åka till en storstad för att sola och bada är inte alltid det självklara, i alla fall inte om man inte åker till Barcelona. Men i Stockholm finns det mycket goda möjligheter till just detta! Antingen håller man sig i stan eller så lämnar man för skärgården, oavsett vad så kan man bättra på brännan såväl som svalka sig i vattnet. Skön avkoppling från en annars ganska hetsig storstad!
  • När det är sommar finns det nästan inget bättre än att bara vara, och att då bara vara på en uteservering i strålande sol, eller kvällssol. Med gott sällskap och något gott i glasen, och kanske att äta. Svårare än så behöver inte en härlig sommarkväll vara, och det är verkligen sådant som många längtar efter under vintern. I Stockholm finns det uteserveringar så det räcker och blir över i vilken stadsdel som helst.
  • Oavsett om man vill ha en dag fylld av äventyr med tivoli, vild middag och utgång, eller en lugn dag på en gräsplätt i Humlegården så är Stockholm helt rätt stad. Där finns helt enkelt något för alla, och alla kan skapa en semester som verkligen passar dem. Stockholm är trots allt Sveriges bästa sommarstad!