browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Upplev något annorlunda på resan

Resor till Island blir allt mer populära och allt fler människor väljer denna spännande ö framför den klassiska solresan när det är dags för semester, en långweekend eller liknande.  Även om många fortfarande väljer att åka till värmen för att, i princip, enbart ligga och slappa i solen i en vecka så är det många som föredrar resor som innebär mer upplevelser och spännande sevärdheter och kulturer istället för en solstol i plast vid en pool eller på stranden.

Spännande Island

På Island finns det något för alla åldrar och personligheter. Oavsett vem man är som person så gillar man med största sannolikhet att bada. I den naturligt varma Blå Lagunen kan allmänheten bada i det cirka fyrtio grader varma vattnet som inte bara är otroligt varmt och skönt utan dessutom sägs vara helande för huden. Speciellt för de som lider av hudproblem som akne eller Psoriasis.

Andra spännande upplevelser på Island är till exempel att

•    Besöka vulkaner
•    Rida på Islandshästar
•    Besöka vattenfall

Och något som kanske inte direkt klassas som spännande, men däremot både roligt och populärt, är shoppingen som erbjuds i Reykjavik. Längst gatan Laugavegur ligger i stort sätt alla stadens butiker på rad. På denna huvudgata finns det nästan oändligt med designerbutiker och även ett stort antal vintage- och second hand-butiker. Här kan man göra otroliga fynd, köpa svindyra designerkläder både från världskända designers samt mer okända, Isländska designers eller köpa hem riktigt varma, Isländska ull-koftor. Island har verkligen något för alla och det är inte konstigt att allt fler väljer att besöka denna fantastiska och unika plats.